Gratis online spellen voor jou

Online games bieden de wereld echt eindeloze uren entertainment, en de gratis games blijken meestal de beste te zijn. Er zijn tientallen websites met duizenden games en elke website biedt games die alleen op die site te vinden zijn. Hier is een lijst van enkele van de beste online spellen die je gratis kunt spelen:

Beste gratis online games

• Fancy Pants Adventure is een favoriet van degenen die online games spelen, omdat het Sonic the Hedgehog combineert met een stokfiguur die een mooie broek draagt. De game biedt zwaartekracht tartende sprongen, een ongelooflijk eenvoudig ontwerp en urenlang eindeloos plezier.

• Dino Run is een van de meest populaire gepixelde online games en het lijkt een spel uit de jaren 80 te zijn. Deze game is echter heel leuk omdat je in feite de hele das online escape room besteedt aan het ontwijken van vallend puin, mededinosaurussen en het omzeilen van obstakels. Je ontsnapt aan de meteoor die je ondergang brengt, en je zult merken dat dit een van de beste eenvoudige online games is die er zijn.

• Matrix Rampage is geweldig voor alle Matrix-fans die Enter the Matrix nogal saai vonden. Hoewel de graphics van het spel eenvoudig zijn, biedt dit zijwaarts scrollende avonturenspel je de kans om Neo te spelen terwijl hij van daken en muren springt, slechteriken schopt en wapens verzamelt.

• Amorphous is een spel voor degenen die houden van het klassieke spel om zombies te doden, hoewel het veel eenvoudiger is dan de meeste online zombiespellen. De vijanden zijn in feite gekleurde bubbels waar je je gigantische zwaard naar kunt zwaaien, maar wees bereid om urenlang verwoed te klikken terwijl de horde bubbels meedogenloos op je af komen stormen.

• Final Ninja is verreweg een van de beste online actiegames, vooral voor degenen die van online games met ninja’s houden. In dit spel is je ninjaster niet alleen je wapen, maar ook de manier waarop je je beweegt. Je ninjaster fungeert als een grijper die je van richel naar richel zwaait, waar je je verbergt voor vijanden, lasers en camera’s ontwijkt en chaos en ravage veroorzaakt in de stad.

• Bowmaster is een van de favoriete online richt- en schietspellen. Je bent een boogschutter die de muren van je stad verdedigt, en je zult merken dat richten en schieten eigenlijk een stuk moeilijker is dan je dacht als de vijand eenmaal dichterbij komt.

• Commander Keen is een van de klassieke pc-games en is gemaakt in Flash-formaat zodat je deze klassieke online games kunt spelen. Je zult merken dat al het plezier van Commander Keen is vastgelegd in het klassieke online spel, het zal urenlang plezier zijn.

• Raiden X is een van de beste online games in de klassieke arcade-stijl, en de vele niveaus van vijanden die je kunt doden en upgrades die je kunt verzamelen, zullen je eindeloos veel plezier bezorgen. Je eenvoudige schip begint met een zwak geweer, dat je upgradet terwijl je power-ups verzamelt. Je kunt zelfs atoombommen laten vallen als je schip wordt gebombardeerd.

Gratis online spellen voor jou
Scroll to top